he-bg

Pehea e hoʻohana ai i ka zinc ricinoleate i nā huahana cosmetic e like me ka deodorant?

Zinc ricinoleatehe paʻakai zinc o ka waikawa ricinoleic, i loaʻa mai ka ʻaila castor.

Hoʻohana mau ʻia ʻo Zinc ricinoleate i nā mea hoʻonaninani a me nā huahana mālama pilikino ma ke ʻano he mea ʻala.Hana ia ma ka hoʻopaʻa ʻana a me ka hoʻokaʻawale ʻana i nā molekole kumu ʻala i hana ʻia e ka bacteria ma ka ʻili.

Ke hoʻohui ʻia i nā mea hoʻonaninani a me nā huahana mālama pilikino, ʻaʻole pili ka zinc ricinoleate i ke ʻano o ka huahana, hiʻohiʻona, a paʻa paha.He haʻahaʻa haʻahaʻa loa kona kaomi mahu, ʻo ia hoʻi, ʻaʻole ia e hoʻokuʻu a hoʻokuʻu paha i nā molekala ʻala i ka lewa.Akā, hoʻopaʻa a paʻa ia i nā molekala ʻala, pale iā lākou mai ka pakele ʻana a hoʻoulu i nā ʻala ʻoluʻolu.

Zinc ricinoleatepalekana no ka hoʻohana ʻana a ʻaʻole e hoʻonāukiuki i ka ʻili.He mea kūlohelohe ia, biodegradable, a pili i ke kaiapuni i loaʻa ʻole nā ​​hopena ʻino i ka ʻili a i ke kaiapuni.

No ka hoʻohana ʻana i ka zinc ricinoleate i loko o nā mea hoʻonaninani a me nā huahana mālama pilikino no ka hoʻomalu ʻana i ka ʻala, hoʻohui pinepine ʻia ma kahi ʻano o 0.5% a i 2%, ma muli o ka huahana a me ke kiʻekiʻe o ka mana o ka ʻala.Hiki ke hoʻohana ʻia i loko o nā huahana he nui, me nā deodorants, antiperspirants, pauka wāwae, nā lotions kino, a me nā ʻaila, a me nā mea ʻē aʻe.

 

 


Ka manawa hoʻouna: Apr-14-2023