he-bg

4-chloro-3,5-dimethylphenol (PCMX): He Agena Antimicrobial

ʻO ka lāʻau antimicrobial kahi mea hiki ke kāohi i ka ulu ʻana o nā microorganism i kekahi ʻano.

Phenolic antimicrobial agents like4-chloro-3,5-dimethylphenol (PCMX)a i ʻole ka para-chloro-meta-xylenol (PCMX) ke kāohi i nā microorganism ma o ka hoʻohaunaele ʻana i ko lākou pā kelepona a i ʻole ma ka hoʻopau ʻana i ka enzyme.

Hiki ke hoʻoheheʻe ʻia nā pūhui Phenolic i ka wai.No laila, hoʻoponopono ʻia ko lākou solubility ma ka hoʻohui ʻana i nā surfactants. I kēlā hihia, ua hoʻoheheʻe ʻia ka hui ʻana o kahi mea antimicrobial para-chloro-meta-xylenol (PCMX) i loko o kahi surfactant.

ʻO ka PCMX kahi mea hoʻololi antimicrobial i kali ʻia a ʻoi aku ka ikaika e kūʻē i kahi ākea ākea o nā maʻi bacterial, fungi, a me kekahi mau maʻi maʻi.Kaʻana like ʻo PCMX i ka iwi kuamoʻo phenolic a pili i nā kemika e like me carbolic acid, cresol, a me hexachlorophene.

Eia nō naʻe, i ka wā e ʻimi ai i ka kemika hiki ke loaʻa i kāu mea hoʻomaʻemaʻe antimicrobial, pono ia e nīnau i kahi mea hana hilinaʻi.4-chloro-3,5-dimethylphenol (PCMX)no ka pili pono.

Ka hui o ka PCMX Antimicrobial Agent

ʻOiai ka maikaʻi antimicrobial o PCMX ma ke ʻano he antimicrobial i makemake ʻia, ʻo ka hoʻokumu ʻana o PCMX ka mea paʻakikī nui no ka mea hiki ke hoʻoheheʻe ʻia ʻo PCMX i ka wai.Eia kekahi, ʻokoʻa ia me kekahi mau surfactants a me nā ʻano pūhui ʻē aʻe.

ʻO ka mea maʻamau, ua ʻae ʻia nā ʻenehana ʻelua no ka solubilizing PCMX, ʻo ia hoʻi ka hoʻoheheʻe ʻana me ka hoʻohana ʻana i ka nui o ka surfactant a me ka wai-miscible anhydrous reagent complex.

4-chloro-3,5-dimethylphenol (PCMX)

i.Dissolving PCMX me ka hoʻohana ʻana i ka surfactant kiʻekiʻe

Hoʻohana ʻia kēia ʻano hana o ka hoʻoheheʻe ʻana i ka lāʻau antimicrobial me ka hoʻohana ʻana i ka nui o ka surfactant i loko o ke kopa antiseptic.

ʻO ka manawa e hoʻokō ʻia ai ka solubilization ma ke alo o nā mea hoʻohuihui kūlohelohe e like me ka waiʻona.

Hoʻopili ka mea ʻona i ka ʻala, ka maloʻo a me ka hoʻoulu ʻana i ka ʻili.Ma waho aʻe, i ka wā e hoʻopuehu ai ka mea hoʻoheheʻe, hiki ke kūʻai aku ka mana o ka PCMX.

ii.Water Miscible anhydrous reagent pūhui

ʻO ka hoʻohana ʻana i kahi hui wai-miscible anhydrous e hoʻonui ai i ka solubility o PCMX, ʻoi aku ka nui ma kahi pae haʻahaʻa ma waena o 0.1% a me 0.5% i ka ʻike wai ma luna o 90%.

ʻO nā laʻana o ka wai-miscible anhydrous pūhui ʻo ia ka tiol, diol, amine, a i ʻole ka hui ʻana o kekahi o ia mau mea.

ʻOi aku ka maikaʻi o kēia mau pūhui i ka hui ʻana o ka propylene glycol, glycerin, a me ka waiʻona nui nui (TEA).Hoʻohui ʻia ʻo Para-chloro-meta-xylenol me ka hoʻomehana ʻole a hiki i ka hoʻoheheʻe ʻia ʻana.

ʻO kekahi pūhui hoʻoheheʻe anhydrous hiki ke hoʻopili i ka wai e pili ana i ka polymer acrylic, preservative, a me ka polysaccharide polymer i hui pū ʻia i loko o kahi pahu e hana ai i ka dispersion polymer.

ʻAʻole pili kēia ʻano hana i ka maikaʻi o ka lāʻau antimicrobial ʻoiai inā he mau minuke lākou.Hiki i ka TEA ke hoʻonā i nā haʻahaʻa haʻahaʻa a kiʻekiʻe o PCMX.

Noi o ka PCMX Antimicrobial Agent

Hiki ke hoʻohanaʻia ka 1.PCMX antimicrobial agent ma keʻano he antiseptic, kahi e pale ai i ka uluʻana o ka microorganism me ka hoʻouluʻole i kaʻeha i kaʻili.

2.Ma keʻano he disinfectant, hiki ke hoʻomākaukau i kēia i nā ʻano like ʻole, e like me ka sanitizer.

Pono ʻoe i ka 4-chloro-3,5-dimethylphenol (PCMX)?

Hana mākou a hoʻolako i nā huahana kiʻekiʻe, me ka biocide, antibacterial, a me antifungal, mai ka home a hiki i ka mālama holoi lole a me ka mea holoi. piha i kā mākou lawelawe a me nā huahana.


Ka manawa hoʻouna: Iune-10-2021